Havermout taart-koek

18 January 2015

Ik ben gek op havermout! Je kunt er zóveel mee doen. Vorige week schreef ik een blog over havermoutmuffins. Ik gaf jullie al een aantal tips om te variëren. Vandaag mijn variatie op de muffins: de havermouttaart/koek.

file

Wat ik dit keer gebruikt hebt?

    • 3 bananen
    • 1 grote (zoete) appel geraspt
    • ongeveer 200 gram havermout
    • 1 el kokosolie
    • 1 el (biologische) honing
    • veel cranberries
    • veel gemengde (ongezouten) noten
    • cacaonibs (je kunt ook kiezen voor stukje pure chocolade)
    • 2 tl kaneel er door heen en een beetje er over heen

25 minuten op 200 graden hete lucht in een taartvorm afbakken. Dan in stukken snijden en lekker uitdelen.

file

TIP! Vries de stukken in en haal 's avonds een stuk uit de vriezer, zodat je iedere dag een gezond en vers tussendoortje hebt!

Enjoy! X