review Rens Kroes - Powerfood

24 August 2014

Deze powervrouw is het begin geweest van mijn healthy tour! Ander half jaar geleden ontdekte ik haar instagram account en ben ik haar gaan volgen. Mijn kijk op eten veranderde en mijn interesse werd steeds groter. Ik ging me meer en meer verdiepen en steeds meer recepten (met name van Rens) uitproberen!

Ik ben veel afgevallen en ben mijn eigen website gestart, omdat ik zó enthousiast ben over een healthy lifestyle, dat ook ik het met iedereen wil delen!

file

En daar kwam dan eindelijk het boek van Rens Kroes! » Powerfood! Gezien ik al aardig op de hoogte ben van healthy food is het boek voor mij echt een aanvulling. De recepten zijn voor mij goed te bereiden, gezien ik de producten in huis heb. Voor mensen die nog een opstapje nodig hebben om gezond te gaan eten, is het boek misschien wat overwelmend. De recepten zijn uitgebreid en staan vol met gezonde ingrediënten. Het boek heeft een bijzondere layout. Er is veel ruimte voor het maken van eventuele aantekeningen, de foto's in het boek zijn prachtig en inspirerend. Achterin het boek heeft Rens een aantal dagschema's beschreven en daarbij ook een lijst met de werkzame stoffen en interessante weetjes over de ingrediënten die zij in haar boek gebruikt.

Mijn favoriete recept? » Kickstart!! (en nog véle andere ;))

file

Rens bedankt voor het uitgeven van dit prachtige boek, ik was al fan, maar nu nog meer :) Ga zo door, je bent en blijft een inspiratiebron voor mij en ook vele anderen!

Het boek Powerfood kopen? Kijk rechtsonder op mijn website, daar staat een link naar bol.com, een kwestie van één klik op de knop! Veel kook- en kijkplezier!