Smoothie van de week

27 September 2015

Hoiii smoothieliefhebbers!

Zoals beloofd zou ik mijn lekkerste smoothie tot nu toe in de challenge online zetten. Jullie hebben 'm vast al op mijn Facebooksite voorbij zien komen. De lekkerste smoothie tot nu toe was die met:

  • Aardbeien
  • Blauwe bessen
  • Andijvie
  • Water

file

Eerlijk gezegd denk ik dat de smoothie lekkerder zou zijn met spinazie... Het bevalt mij heel goed om iedere dag met een smoothie te beginnen. Andijvie was de groente die ik deze week voornamelijk gebruikt heb, ik vind het vrij bitter. Komende periode zullen spinazie en boerenkool meer aan bod komen, verwacht ik ;) Ik heb me deze eerste zeven dagen aan vrij simpele ingrediënten gehouden, zodat een ieder makkelijk kan instappen!

Hoe verloopt jullie challenge tot nu toe? Ik hoop dat je mee doet!

Laat me ook jouw favoriet weten!